SZEGEDI HíREK

(részletes keresésre lehetőség van az aprok.net-Nekünkszól apróhiretések oldalunkon)Levezették a stresszt a TIK-ben

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 11:01

Stresszmentes napot tartottak tegnap a TIK-ben. A vizsgaidőszak előtti hetekben azt tanulhatták meg az egyetemisták, hogyan vezessék le a feszültséget.


Körözött BMW-t fogtak Nagylakon

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 10:09

Körözött BMW-t fogtak NagylakonA magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.


Öt csapat csatázott a Mercedes-Benz Gyár Kupán - Az SZVPS nyerte a viadalt

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 10:04

Öt csapat csatázott a Mercedes-Benz Gyár Kupán - Az SZVPS nyerte a viadaltElső alkalommal rendezték meg Szegeden a Mercedes-Benz Gyár Kupa nemzetközi fiú vízilabdatornát. 2006-ban született fiatalok három napon át csatáztak az újszegedi sportuszodában.


Májusban dönthetnek a terrorizmusfinanszírozással vádolt kurd házaspár ügyében

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 09:47

Várhatóan május közepén hoz ítéletet a Szegedi Törvényszék annak a kurd házaspárnak az ügyében, amelynek tagjait, mivel a Kurdisztáni Munkáspárt (Partiya Karkeren Kurdistan, PKK) kötelékében szolgáltak, terrorizmus finanszírozásával vádolja az ügyészség.


Folytatódik a Hangos Biblia készítése Szegeden

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 09:44

2016-ban 500 önkéntes - köztük általános iskolások, középkorúak és nyugdíjasok - háromperces részletekben olvasta fel a Biblia Újszövetségének teljes szövegét, amiről hangfelvétel készült. Ezt a kezdeményezést folytatják most az Ószövetséggel, amelyhez 1640 önkéntesre van szükség.


Címvédőként utazhatnak Szolnokra: ismét a legjobb lehet a Szedeák U20-as csapata

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 09:18

Címvédőként utazhatnak Szolnokra: ismét a legjobb lehet a Szedeák U20-as csapataCsütörtöktől vasárnapig rendezik a Morgen Ferdinánd fiú U20-as bajnokság nyolcas döntőjét Szolnokon. A Naturtex-SZTE-Szedeák korosztályos csapata tavaly megnyerte a bajnokságot, a szegedi fiatalok pedig ezúttal is ott lesznek a döntőben - céljuk pedig az, hogy megismételjék az előző évi szereplést.


Belgrádban és Érden bokszoltak, érmekkel jöttek haza a vásárhelyiek

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 08:23

Belgrádban és Érden bokszoltak, érmekkel jöttek haza a vásárhelyiekA Boxing Gym Vásárhely két öklözője ismét öregbítette a sportág hódmezővásárhelyi és hazai hírnevét.


Nincs már titkos telefonszám, a katasztrófavédelem mindent lát - Egy szándékosan félrevezető hívás is sok

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 08:09

Nincs már titkos telefonszám, a katasztrófavédelem mindent lát - Egy szándékosan félrevezető hívás is sokMég mindig vannak, akik szerint vicces azt hazudni a tűzoltóknak, hogy valahol ég valami. A katasztrófavédelemnek minden hívásra reagálnia kell, de ha átlátnak a szitán, rendőrökkel mennek a helyszínre.


Pokoli hangulat vár rájuk? holnap a Bajnokok Ligájában Vardar Szkopje-MOL-PICK Szeged (Útinapló)

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 07:55

Pokoli hangulat vár rájuk? holnap a Bajnokok Ligájában Vardar Szkopje-MOL-PICK Szeged (Útinapló)Holnap 20 órakor a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az észak-macedón Vardar Szkopje otthonában lép pályára a MOL-PICK Szeged. Tét a legjobb négy közé jutás.


Aki halat fog, ahhoz megy a tarka és a cirmos macska

Megjelent: 2019. 04. 24.     Idő: 07:32

Aki halat fog, ahhoz megy a tarka és a cirmos macskaAmíg a horgász halat fáraszt, a macska ott áll mögötte, és dagaszt - ez mindennapos látvány az algyői vasútállomásnál lévő tavak partján.
Hirdetések