SZEGEDI HíREK

(részletes keresésre lehetőség van az aprok.net-Nekünkszól apróhiretések oldalunkon)Hobbija a német sportkupéja és a vadászat - Él-hal Mórahalomért az új képviselő

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 15:45

Hobbija a német sportkupéja és a vadászat - Él-hal Mórahalomért az új képviselőMórahalom - Negyvenéves, két gyermek édesapja, és elmondása szerint él-hal Mórahalomért a homokháti város képviselő-testületének új tagja, Krisztin István.


A 90 éves Erzsébetet köszöntötték - Fotók

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 15:34

A 90 éves Erzsébetet köszöntötték - FotókHárom gyermeke és Botka László, Szeged polgármestere köszöntötte fel szerdán Ménesi Jánosné Csillag Erzsébetet 90. születésnapján.


Az ifjabb Rosta is érkezik: a MOL-PICK negyedik idei igazolása a 20 éves juniorválogatott beálló

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 14:01

Az ifjabb Rosta is érkezik: a MOL-PICK negyedik idei igazolása a 20 éves juniorválogatott beállóMagyar korosztályos válogatott beállót igazolt a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A Tatabánya játékosával, a 20 éves ifjabb Rosta Miklóssal 2+2 éves szerződést kötöttek a nyártól.


Fánkevő versennyel és felvonulással űzik a telet

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 13:58

Különleges, hagyományőrző programokkal várják szombaton a szegedieket a Szent István téren.


Kevesebb fűtés és meleg víz kell a panelben élőknek - Modernizálták az Odessza fűtőművet

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 12:41

Kevesebb fűtés és meleg víz kell a panelben élőknek - Modernizálták az Odessza fűtőművetSzeged - Felújította a Szetáv az újszegedi fűtőművének épületét. A berendezések egy részét modernizálták, az épület többi részét pedig munkaállomássá alakították.


Idén is jelölték Máté Bence képét a Word Press Photo-versenyen természet kategóriában

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 12:14

Idén is jelölték Máté Bence képét a Word Press Photo-versenyen természet kategóriábanA Word Press Photo weboldalán közölték a nevezők kiválasztott képeit.


Tele van porral Szeged levegője - feltámadt a szél, javulnak az értékek

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 12:02

Tele van porral Szeged levegője - feltámadt a szél, javulnak az értékekEgészségtelen a levegő Szegeden: a szálló por koncentrációja a törvényben előírt egészségügyi határérték közel kétszerese. Ha ez a következő két napban is így marad, elrendelik a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, írtuk, de egyelőre közbeszólt a szél.


Tavaszra felépül, szeptembertől vehetik birtokba a ruzsai bölcsődét

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 11:09

Tavaszra felépül, szeptembertől vehetik birtokba a ruzsai bölcsődétÚj helyre költözhetnek hamarosan a ruzsai bölcsődések. A korábbi könyvtár épületét felújítják, és új épületszárnyat is építenek hozzá, a munkálatok a végéhez közelednek.


Negyven éves álom vált valóra Pusztaszeren - Átadták a közösségi térként is szolgáló új piacteret

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 10:57

Negyven éves álom vált valóra Pusztaszeren - Átadták a közösségi térként is szolgáló új piacteretNegyvenéves álmuk vált valóra a pusztaszerieknek szerdán az új, fedett piactér átadásával. Nemcsak árusításra, hanem közösségi programokhoz is alkalmas helyszín a 28 millió forintos uniós támogatásból létrehozott épület.


Megfenyegette az ügyészt a dühöngő férfi - Bilincsben vitték el a bíróságról a makói herbálárusokat

Megjelent: 2019. 02. 20.     Idő: 10:27

Megfenyegette az ügyészt a dühöngő férfi - Bilincsben vitték el a bíróságról a makói herbálárusokatLetartóztatták a Szegedi Törvényszéken szerdán azt a makói házaspárt, amelyet kábítószer-kereskedelemmel vádol az ügyészség. Megpróbálták rávenni az ügy egyik tanúját, hogy hazudjon a bíróságnak.
Hirdetések