SZEGEDI HíREK

(részletes keresésre lehetőség van az aprok.net-Nekünkszól apróhiretések oldalunkon)Nálunk még maradnak a felhők, de nyugatabbra már tisztulni fog az ég

Megjelent: 2018. 12. 13.     Idő: 04:38

Nálunk még maradnak a felhők, de nyugatabbra már tisztulni fog az égCsütörtökön a Dunától keletre lesz több napsütés, máshol túlnyomóan felhős időre készülhetünk.


Szeviép, városfejlesztés, bérlakások és a polgármester - mind terítéken voltak a maratoni közmeghallgatáson

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 19:35

Szeviép, városfejlesztés, bérlakások és a polgármester - mind terítéken voltak a maratoni közmeghallgatásonSzeged - Az önkormányzat egy órában ecsetelte a Zöld város projekt hatását szerdai maratoni közmeghallgatáson, még animációval is készültek, ám a szegediek ezt hamar megunták. Szabó Bálint 17 kérdéssel érkezett, de a többiek sem aprózták el.


Női kézilabda Eb - Szenzációs győzelem! A magyar válogatott legyőzte a románokat is - fotók

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 19:10

Női kézilabda Eb - Szenzációs győzelem! A magyar válogatott legyőzte a románokat is - fotókA középdöntőben második győzelmét aratta a magyar csapat. Kiss Éva volt a meccs hőse.


Elhunyt Gianfranco Cecchele

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 18:33

Elhunyt Gianfranco CeccheleOlaszország. Életének 80. évében szerdán elhunyt a világhírű olasz tenorista, Gianfranco Cecchele, akit a szegedi közönség is hallhatott 1994-ben, amikor Verdi Otellójának címszerepét énekelte nagy sikerrel, Tokody Ilona partnereként a Dóm téri csillagtetős színpadon.


Köszöntötték az ösztöndíjas diákokat

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 16:43

Köszöntötték az ösztöndíjas diákokatSzeged ösztöndíjas diákjait köszöntötték szerdán a városháza dísztermében.


A Valahol Európában kulisszatitkairól meséltek

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 16:17

A Valahol Európában kulisszatitkairól meséltekA Szegedi Nemzeti Színház legújabb produkcióját jövő pénteken mutatják be: a Valahol Európában alkotói tegnap a Somogyi-könyvtárban meséltek a darab és a próbák érdekességeiről.


13 lakást osztanak szét a fiatalok közt Algyőn

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 16:14

Teljesen felszerelt lakásokat és képzéseket kapnak a nagyközségben élő, illetve ott letelepedni szándékozó 18 és 35 év közötti fiatalok. Az uniós projekt az ifjúság helyben tartását szolgálja.


Kézműves-foglalkozással és terápiás kutyákkal is várták a sérült fiatalokat a kormányhivatalban

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 15:58

Kézműves-foglalkozással és terápiás kutyákkal is várták a sérült fiatalokat a kormányhivatalbanEgyütt - Értük! címmel családi napot rendeztek tegnap a Csongrád Megyei Kormányhivatal Rákóczi téri épületében a fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családoknak.


Otíliának felajánlották Marosvásárhelyen, odaadják neki fiát, hogy a karjaiban halhasson meg

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 15:43

Otíliának felajánlották Marosvásárhelyen, odaadják neki fiát, hogy a karjaiban halhasson megA szegedi orvosoknak köszönhetően újabb két kisgyermek lett jó szívű. A másfél éves Edvárdról Romániában már születésekor lemondtak, a hat hónapos Natali pedig Szerbiában műtéti várólistára tették, miközben állapota azonnali beavatkozást igényelt. A Rotary Gift of Life programjának köszönhetően mindkettőjük családja a


Elfeledett utcákat is a nézők elé tárnak az új fotókiállításon - Bäck Manci visszatér a Reök-palotába

Megjelent: 2018. 12. 12.     Idő: 15:16

Elfeledett utcákat is a nézők elé tárnak az új fotókiállításon - Bäck Manci visszatér a Reök-palotábaSzeged régi fotói, jelentős művészek portréi és aktok is helyet kaptak a Reök-palota második emeletén. Bäck Manci több mint ötven fotográfiája szerepel a kiállításon - ami a falakra nem férhetett fel, vagy nincs Szegeden, azt vetítés segítségével hozzák el.
Hirdetések