SZEGEDI HíREK

(részletes keresésre lehetőség van az aprok.net-Nekünkszól apróhiretések oldalunkon)Sárkányhajó-vb: még 2 napig folytatódnak a küzdelmek a Maty-éren - galéria

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 19:49

Sárkányhajó-vb: még 2 napig folytatódnak a küzdelmek a Maty-éren - galériaVégül az időjárás a kegyeibe fogadta a 11. IDBF klub legénység sárkányhajó-világbajnokság résztvevőit szerdán.


Felújítják a Szegedi Nemzeti Színház Székely sori bérlakásait - méltó körülményeket teremtenek a művészeknek

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 18:20

Öt Székely sori önkormányzati bérlakás van a Szegedi Nemzeti Színház kezelésében, bruttó 11,8 milliót költhetnek a rekonstrukcióra.


Szinte felbecsülhetetlen érték: ősi kincsek a Fekete házban, Romániából - galéria

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 18:01

Szinte felbecsülhetetlen érték: ősi kincsek a Fekete házban, Romániából - galériaArany- és ezüstkincseket állítottak ki a Fekete házban: az 1000 darabos kollekciót holnaptól tekinthetik meg az érdeklődők.


Felfedték az Úrhatnám polgár kulisszatitkait - galéria

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 17:06

Felfedték az Úrhatnám polgár kulisszatitkait - galériaA Moliére-darabot pénteken mutatták volna be a REÖK Szabadtéri Színpadán, viszont a nagy érdeklődés miatt a csütörtöki főpróbára is lehetett jegyet venni.


Elkezdődött a parlagfűszezon, eddig hétszer bírságoltak - mutatjuk a légi felderítést!

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 16:44

Elkezdődött a parlagfűszezon, eddig hétszer bírságoltak - mutatjuk a légi felderítést!Pórul járhatnak azok a gazdák, akik június 30-áig nem irtották ki területükről a parlagfüvet, akár 5 millió forint bírságot is kaphatnak. A gyomnövény a héten virágzásnak indult, sok allergiás életét megkeseríti, nekik érdemes a kezelőorvosukat felkeresniük.


Megnyílt Máté Bence kiállítása a Klauzál téren - Szegeden tesztelik az egyedülállóan megvilágított fotóprojektet

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 16:08

Megnyílt Máté Bence kiállítása a Klauzál téren - Szegeden tesztelik az egyedülállóan megvilágított fotóprojektetKülönleges paraván fogadja a Klauzál térre látogatókat. Máté Bence természetfotós felvételeit naplemente után érdemes megcsodálni, ugyanis egyedi, ledes megvilágítást kaptak. A minitárlat egy jövő évi, hazai kiállításturné tesztje.


Virágosztás az Anna-kútnál - sorok kígyóztak a szép növényekért

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 15:49

Virágosztás az Anna-kútnál - sorok kígyóztak a szép növényekértVirágosztást tartott szerdán Szegeden a Mátrix Közhasznú Alapítvány, összefogva az Orpheus Önkéntes Közösséggel és a Partiszkon Egyesülettel.


Műanyag flakonok tömege a Tiszán Szegednél - már lefolyt a szemét, és nem tudjuk, honnan jött

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 15:10

Műanyag flakonok tömege a Tiszán Szegednél - már lefolyt a szemét, és nem tudjuk, honnan jöttHétfőn estefelé, a sárkányhajó vb megnyitóján szomorú képet mutatott a Tisza Szegednél: az újszegedi oldalon rengeteg szemét úszott a vízen, főként műanyag flakonok. Megkérdeztük, honnan jön az áldás.


Szegeden a természettudományi és informatikai kar a legnépszerűbb - Jövő szerdán derülnek ki a felvételi eredmények

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 13:28

Csongrád megye - Nincs már több teendőjük - a várakozáson kívül - azoknak, akik szeptemberben induló felsőoktatási képzésre jelentkeztek. Az érettségik, felvételik és alkalmassági vizsgák mind lezajlottak már, a végleges eredmény pedig július 25-én derül ki.


Elfűrészelték a játszótér hintáját: 330 ezer forintos kárt okoztak Béketelepen az ismeretlen elkövetők

Megjelent: 2018. 07. 18.     Idő: 12:40

Elfűrészelték a játszótér hintáját: 330 ezer forintos kárt okoztak Béketelepen az ismeretlen elkövetőkSzeged - Ismeretlen tettes ellen, szándékos rongálás és lopás miatt tett feljelentést múlt héten a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. Béketelepen.
Hirdetések